+6
LevadiaGunners
Alarikh
päkapikk
kr!sto
Crazy North
Flying Dutch
10 posters
ohohohohohoho
kr!sto
- Post n°3
Re: ohohohohohoho
No minu arust tore et nüüd Levadia fännisait kus saab vabalt ka eesti keeles rääkida, ise ma vene keelt just väga hästi ei oska, kuid Levadia meeldib.
Crazy North- Admin
- Post n°4
Okei, püüame ainult eesti keeles...kr!sto kirjutas:No minu arust tore et nüüd Levadia fännisait kus saab vabalt ka eesti keeles rääkida, ise ma vene keelt just väga hästi ei oska, kuid Levadia meeldib.
Flying Dutch
- Post n°5
Meil on saama lugu, et me hästi eesti keelt ei oska)
Noh aga proovime, sest mina olen sinuga nõus, et meile on lihtsam eesti keeles rääkida.
Aga see sõltub ka sellest - kui palju eestlasi üldse Levadiat toetavad, ja kus nad on?
Noh aga proovime, sest mina olen sinuga nõus, et meile on lihtsam eesti keeles rääkida.
Aga see sõltub ka sellest - kui palju eestlasi üldse Levadiat toetavad, ja kus nad on?
kr!sto
- Post n°6
Ma arvan, et neid ikka on, lihtsalt arvatakse et Levadia fännid on vaid venelased ja no teate küll neid eelarvamusi, ja siis ei julgeta mängudele nende lähedale tulla või üldse mitte.
Crazy North- Admin
- Post n°7
Jah, me ju oleme need vene Levadia fännidkr!sto kirjutas:Ma arvan, et neid ikka on, lihtsalt arvatakse et Levadia fännid on vaid venelased ja no teate küll neid eelarvamusi, ja siis ei julgeta mängudele nende lähedale tulla või üldse mitte.
kr!sto
- Post n°9
Hetkel pole veel ühelgi Meistriliiga mängul käinud, Eesti liigat hakkasingi rohkem jälgima alles see aasta kuigi teadsin klubidest juba enne, Levadiat hakkasin Eurosarja aegu toetama. Eks ma lähen millalgi ka mängule.
päkapikk
- Post n°11
Mis jutt see on,et levadiat toetavad ainult venelased?
Sama vale arvamus,nagu see,et levadias mängivad ainult venelased!!
Nagu minu avatarist võite näha,siis mina olen levadia rivaali fc flora toetaja,aga iga vähegi targem inimene saab aru,et iga Flora toetaja EI OLE LEVADIA VASTANE,ega levadiast ning selle fännidest halval arvamusel.
Mul pole Levadia klubi,ega teie(Levadia fännide)vastu midagi.....aga meistritiitlist võite suu ikkagi puhtaks pühkida,kuna meistriks tuleb Flora
Peace.
Nagu minu avatarist võite näha,siis mina olen levadia rivaali fc flora toetaja,aga iga vähegi targem inimene saab aru,et iga Flora toetaja EI OLE LEVADIA VASTANE,ega levadiast ning selle fännidest halval arvamusel.
Mul pole Levadia klubi,ega teie(Levadia fännide)vastu midagi.....aga meistritiitlist võite suu ikkagi puhtaks pühkida,kuna meistriks tuleb Flora
Peace.
Alarikh
- Post n°12
päkapikk kirjutas:Mis jutt see on,et levadiat toetavad ainult venelased?
Peace.
Fakt on see et SUUR osa Flora toetajatest vihkavad meid. Samas see et inimestel on erinev arusaamine sellest mis on Flora - Levadia vastasseis on normaalne. Keegi armastab Levadiat "venelaste" klubina, keegi ilusa jalgpalli pärast, keegi sest seal mängib tema lemmik mängija... sama Flora vihkamisega vms - põhjuseid võib olla palju. Normaalsed inimesed saavad ikka ok läbi (vähemalt väljaspool staadioni ja internetti), aga alati ju pööratakse tähelepanu probleemide ja konfliktide poole. Mis on ka normaalne. Kõik oleme ju inimesed Sa võid olla "neutraalne" Flora toetaja, aga ära imesta ega ole liiga pahane kui keegi hakkab siin kirjutama ebameeldivaid asju su lemmikklubi kohta. Juhtub, selline on meie klubide ajalugu. Ja nii see jääb iga rivaalide juhul Muidugi ei midagi isiklikku sinu vastu! Aga nüüd - koondise mängud!!!! Ma tean et vähemalt mitu Lavadia nn. "venelastest" lähevad kolmapäeval mängule. Hell yeah!
LevadiaGunners
- Post n°13
Ma olen suur Levadia fänn!
Aga kahjuks ei saa mängudel kohapeal kaasa elada, kuna elan Tartus.
Ei tea, kas peale minu veel kuskilt linnas peale Tallinna Leavadiat toetab ?
Alarikh
- Post n°14
LevadiaGunners kirjutas:Ma olen suur Levadia fänn!
Muidu, tere tulemast foorumisse!
Crazy North- Admin
- Post n°16
Veel täpselt ei tea, arvan et tuleme Saame teada nädal enne mängu, i think so...
LevadiaGunners
- Post n°17
Kas ma võiks ka siis liituda teie fänni grupiga, kui te tulete ?
FaN
- Post n°18
LevadiaGunners kirjutas:Kas ma võiks ka siis liituda teie fänni grupiga, kui te tulete ?
MUIDUGI!=)
Crazy North- Admin
- Post n°20
Ega sa ei taha Tallinna tulla?LevadiaGunners kirjutas:Aitäh! Liitun heameelega teie grupiga siis !
LevadiaGunners
- Post n°22
Mul on üks küsimus, et kas keegi teab, kus Fc Levadia särke müüakse?
Alarikh
- Post n°23
Tuleb tellida klubi käest. Nii palju kui ma tean sel hooajal poodidesse mitte midagi ei ole jõudnud ja vaevalt et jõuab.
Aga kui huvi on, anna teada mis suurus ja värv sind huvitab, kas tahad nubriga/nimega - ja ma saan uurida palju maksab.
Aga kui huvi on, anna teada mis suurus ja värv sind huvitab, kas tahad nubriga/nimega - ja ma saan uurida palju maksab.
John Barleycorn
- Post n°24
Alarikh
Kui olin Sportlandis, mis on A le Coq arenal, siis müüja pakkus osta Levadia särki (see oli pärast superkarikat), hind oli umbes 600 krooni, ei tea kas praegu on ka müügis või ei, aga tol ajal oli küll.
Kui olin Sportlandis, mis on A le Coq arenal, siis müüja pakkus osta Levadia särki (see oli pärast superkarikat), hind oli umbes 600 krooni, ei tea kas praegu on ka müügis või ei, aga tol ajal oli küll.
Viimati muutis seda John Barleycorn (30th Aprill 2009, 22:54). Kokku muudetud 1 kord
stanley
- Post n°25
Tahan Sark xl voi xxl ,nimega stanley ja numbriga 69 ))kui palju maksab? простите за мой корявый эстонский)))