+5
kr!sto
FaN
Morningwood
Alarikh
Crazy North
9 posters
Eesti - Armeenia
Poll
Milline seis tuleb?
- [ 5 ]
- [83%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 0 ]
- [0%]
Kokku Hääli: 6
Poll closed
Poll closed
Alarikh
- Post n°2
Re: Eesti - Armeenia
Все должно быть ок! Сборные по силе примерно равны...Но наши есть наши
Morningwood
- Post n°3
mõtlesin,et tulen kaa siia foorumi, sest Tarmo kink on minu lemmik mängija. Vene keelt ei oska,aga kohe teises postituses räägitaks Nashistidest, et mina 0len pettunud sest siin on ilmslet mingi vene kisa.
Crazy North- Admin
- Post n°4
Hei-hei, thanks et tulid... Ma proovin sulle tõlkida seda, mida ta tahtis öelda.Morningwood kirjutas:mõtlesin,et tulen kaa siia foorumi, sest Tarmo kink on minu lemmik mängija. Vene keelt ei oska,aga kohe teises postituses räägitaks Nashistidest, et mina 0len pettunud sest siin on ilmslet mingi vene kisa.
Ta ütles seda, et MEIE ju võidame, sa natukene valesti said aru, siin pole mingi lugu nashistidestAlarikh kirjutas:Kõik peab olema OK! Koondised on võrdsed. Aga meie ongi MEIE
FaN
- Post n°5
Morningwood kirjutas:mõtlesin,et tulen kaa siia foorumi, sest Tarmo kink on minu lemmik mängija. Vene keelt ei oska,aga kohe teises postituses räägitaks Nashistidest, et mina 0len pettunud sest siin on ilmslet mingi vene kisa.
hei tere! see forum on apolitilline..
Alarikh
- Post n°6
Morningwood kirjutas:mõtlesin,et tulen kaa siia foorumi, sest Tarmo kink on minu lemmik mängija. Vene keelt ei oska,aga kohe teises postituses räägitaks Nashistidest, et mina 0len pettunud sest siin on ilmslet mingi vene kisa.
"Mingi vene kisa" su esimeses postituses ei ole vist liiga viisakas ka. Arvad et Tarmo ka rääkis niimoodi oma endise klubi vene mängitate juttudest? Kamoon, tere tulemast aga kui ei saa vene keelest aru siis järgmine kord lihtsalt küsi millest on jutt. Kui sulle põhimõteliselt ei meeldi venelased ega vene keel siis liitu Parema Tiivaga
kr!sto
- Post n°7
Loodetavasti võidab Eesti mõlemas mängud, neid punkte on väga vaja.
Alarikh
- Post n°8
radikaal kirjutas:Ma tahaks küll näha, kuidas te poliitika siit foorumist eemale hoiate.
Lihtne - kes käituda ei oska saab bänni, igasugust poliitist jne jama me siin ei luba. Selleks on olemas Delfi.
Esimene provokatiivne või Levadia vastane postitus - instant ban. Vaielda igaühe ärpleja vastu keegi ei hakka - elu on liiga lühike ja ilus et seda niimoodi raisata Lihtne
Armeeniale teeme 3:0!!!
Alarikh
- Post n°9
kr!sto kirjutas:Retsept millele? Pole vaja siin OT teha.radikaal kirjutas:tahad öelda, et sina kui admin garanteerid mulle, et kui ntx mõni Levadia fänn hakkab suvalt oletame pärast kaotust Florale vihahoos mõlisema, et kuradi fašistid jne munnid said meist jagu, annad sa talle esimesena bänni? Ma kahtlen selles, aga retsept, kui sa seda suudad. Edu!
Need kaks postitust olid selle lolli esimene ja viimane OT. Mõni mees ikka ei saa sõnadest aru.
Ja vabandust Kristo et su eelmine postitus läks kogemata kaduma
kr!sto
- Post n°11
Tõmba hiirega üle, siis näed tekste.Flying Dutch kirjutas:Kus on küsitlus? Mul ei tööta(
Crazy North- Admin
- Post n°12
Parandasin, nüüd pead niisama nägema..Flying Dutch kirjutas:Kus on küsitlus? Mul ei tööta(
päkapikk
- Post n°13
Aga juhiks teie tähelepanu asjaolule,et enne 1-st Aprilli on koondisel veel üks mäng vaja mängida.
Homme nimelt võõrustab Armeenia meid enda kodustaadionil.
Kes üksi kodus mängu vaadata ei taha,siis näiteks narva mnt. Lost Continent on hea koht kus saab seltskonnaga minna ja Eestile kaasa elama.
Ülekande teeb ETV algusega kell 17.55
Pöidlad pihku ja toome 3 punkti koju.
Homme nimelt võõrustab Armeenia meid enda kodustaadionil.
Kes üksi kodus mängu vaadata ei taha,siis näiteks narva mnt. Lost Continent on hea koht kus saab seltskonnaga minna ja Eestile kaasa elama.
Ülekande teeb ETV algusega kell 17.55
Pöidlad pihku ja toome 3 punkti koju.
Crazy North- Admin
- Post n°14
Jah, ikkagi mäletame.. aga arvan seal tuleb ainult viik...
Aga, Võitle EESTI, Võitle!!!
Aga, Võitle EESTI, Võitle!!!
John Barleycorn
- Post n°16
Loodan, et Eesti võidab, minimaalne võit võib küll tulla. Armeenias tahaks ka võitu näha, aga viik oleks ka hea tulemus
FaN
- Post n°17
aga mulle tunbdun Armenia-Eesti 2-1 voi 1-0 aga mitte eesti kulalistes..
Crazy North- Admin
- Post n°23
Jah, väga kurb et viik, aga niimodi mina ka mõtlesin...Alarikh kirjutas:2:2.. Tallinnas - kättemaks.